Over ons

Bij Denarie Beschermingsbewind staat de klant centraal.

We geloven in een benadering die draait om persoonlijk en oprecht contact. We begrijpen dat elke situatie uniek is en daarom streven we ernaar om onze klanten individueel te benaderen en op maat gemaakte oplossingen te bieden.

 

Doel

Ons doel is om financiële rust en stabiliteit te creëren voor onze klanten, ongeacht de uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd. We blijven betrokken bij onze klanten gedurende het hele proces, vanaf het moment dat ze bij ons komen tot het moment dat ze weer op eigen benen kunnen staan en vrij zijn van schulden.

Door middel van open communicatie en een empathische aanpak streven we ernaar om een positieve impact te hebben op het leven van onze klanten. We geloven in het empoweren van onze klanten, zodat ze weer grip krijgen op hun financiën en hun toekomst met vertrouwen tegemoet kunnen zien.

 

Kwaliteit

We streven  voortdurend naar de hoogste kwaliteitsnormen in onze dienstverlening. Elk jaar laten we zowel de financiën van onze klanten als onze bedrijfsvoering controleren door de rechtbank en een onafhankelijke beroepsaccountant.

Deze rigoureuze kwaliteitscontroles bieden u de zekerheid dat uw financiële belangen op een professionele en integere wijze worden behartigd. We nemen onze verantwoordelijkheid serieus en streven ernaar om transparantie en betrouwbaarheid te waarborgen in alles wat we doen.

 

Belangrijkste voordelen van Denarie Beschermingsbewind

  •  Meertalige ondersteuning: We spreken Nederlands, Spaans, Engels en Papiamento om een breder publiek te bedienen en effectieve communicatie te garanderen.
  • Strikte kwaliteitscontrole: Onze financiën en bedrijfsvoering worden jaarlijks gecontroleerd door de rechtbank en een onafhankelijke beroepsaccountant, wat uw vertrouwen in onze diensten versterkt.
  • Snelle respons: U kunt binnen één werkdag een reactie van ons verwachten, omdat we begrijpen dat uw vragen snel beantwoord moeten worden.
  • Persoonlijk contact: We hechten waarde aan persoonlijk contact en zorgen ervoor dat u zich gehoord en ondersteund voelt tijdens uw financiële reis.
  • Korte wachttijden: Bij aanmelding zijn er minimale tot geen wachttijden, zodat u snel kunt beginnen met het beheren van uw financiën.
  • Op maat gemaakt plan van aanpak: We ontwikkelen een plan van aanpak dat is afgestemd op uw specifieke behoeften en situatie, zodat u de ondersteuning krijgt die u nodig heeft.
  • Snelle aanpak van schulden: We streven ernaar om schulden binnen 3-6 maanden aan te pakken, waardoor u snel financiële stabiliteit kunt ervaren.
  • Digitale communicatie: We maken gebruik van digitale communicatiemiddelen om efficiënte en gemakkelijke interactie mogelijk te maken.
  • Gekwalificeerde bewindvoerders: Ons team bestaat uit gekwalificeerde en ervaren (assistent-) bewindvoerders die zich inzetten voor uw welzijn en financiële gezondheid.
  • Ervaring met mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB): We hebben diepgaande ervaring en expertise in het werken met mensen met een LVB, en streven ernaar om een ondersteunende en inclusieve omgeving te bieden waarin zij kunnen gedijen.

Denarie Beschermingsbewind heeft het ‘Convenant rond Beschermingsbewind’ met de gemeente Rotterdam getekend over de dienstverlening aan inwoners met geldproblemen. Hierdoor kunnen wij positiever en effectiever samenwerken met de gemeente Rotterdam en andere ketenpartners waardoor cliënten sneller geholpen kunnen worden.